Nyt jännittää

En tiedä, mitä tästä tulee. Tämä on hyppy tuntemattomaan.

Olen irtisanoutunut työstäni, vuokrannut asuntoni joulukuun alusta ensi vuoden loppuun ja ostanut menolipun pohjoiseen. Enää viisi työpäivää jäljellä. Muutto Lappiin on vajaan kahden viikon päästä.

Olen ollut nykyisessä työssäni lähes kolme vuotta. Sinä aikana olen kirjoittanut ja käsitellyt lukemattomia erilaisia elämänmuutostarinoita ja -vinkkejä. Minulla jos kellä pitäisi siis olla tietoa siitä, miten elämänmuutos tehdään. Noin teoriassa. Käytäntö onkin sitten toinen juttu. Mutta tässähän sitä käytäntöä kohta saadaan, ihan kunnolla.

Jos totta puhutaan, tämä hyppy jännittää minua. Jännittää kovasti. Mutta ei auta, päätös on nyt tehty. Edessä on suuri tuntematon. Saas nähdä, miten minun käy.

Advertisement

2 thoughts on “Nyt jännittää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s