Lahja itselle

Veronpalautukset tulivat tilille viime keskiviikkona, ja saman tien pistin ne likoon: tilasin itselleni joululahjaksi Arctipsin huopalapikkaat. Eilen postineiti kiikutti lapikkaat kotiovelle, ja tässä ne nyt ovat, punaiset huopalapikkaani, saanko esitellä?

IMG_0314

Kyllä näillä kelpaa painella pakkasissa.

P. S. Tänään päätin ostaa itselleni myös uudenvuodenlahjan (olenhan toki myös sen ansainnut!): buukkasin itseni Suomen Ladun Jooga tunturissa -leirille, joka järjestetään Kiilopäällä uuden vuoden alussa 2.-6.1. Tuskin maltan odottaa, oi-joi!

Advertisement

2 thoughts on “Lahja itselle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s