3 x ajatus uuteen vuoteen

Tässä sitä nyt sitten ollaan: maataan sohvalla ja ihmetellään, että jaahas, se on vuoden 2015 ensimmäinen päivä nyt. Jätin erityiset uudenvuodenlupaukset tänä vuonna tekemättä – tässä on ollut kaikenlaista muutosta viime aikoina sen verran paljon, ettei energiani riitä enää lupausten tekemiseen. Sen sijaan päätin poimia päiväkirjaan keräämieni sitaattien joukosta kolme puhuttelevinta (minulla on siis tapana kerätä kirjoista päiväkirjaan sitaatteja, jotka inspiroivat ja rohkaisevat). Nämä toimikoon johtoaatteina ensi vuoteen:

1. ”Hankkiutukaa eroon epäonnistumisen pelostanne, lakatkaa jännittämästä menestyksenne tähden, niin muututte omaksi itseksenne, rentoutuneeksi omaksi itseksenne.” – Anthony de Mello kirjassaan Havahtuminen.

2. ”Elämän hyväksyminen vastakohtineen vie lähemmäksi onnea. Yksi onnen avain on suostuminen hyväksymiseen. Ja sen harjoitteluun silloinkin, kun kohtalo painaa meidät polvilleen.” – Mari Aulanko kirjassaan Kultaisella keskitiellä – Valitse valitseminen.

3. ”Mikään mahdollisuus ei tule vain kerran. Kun se ilmaantuu uudelleen, voit tarttua siihen, kun vain tunnistat tilaisuutesi ja olet valmis ottamaan käyttöösi ne voimat, joita ensimmäisellä kerralla pidättelit.” – Ruediger Schache kirjassaan Sydämen viisaus.

Elämänmyönteistä vuotta 2015!

P. S. Lähden huomenna aiemmin mainitsemalleni joogaleirille Saariselälle ja palaan loppiaisena. Kuulemisiin taas leirin jälkeen!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s