Oma työhuone

Huone03

Muuttaessani tänne otin mukaan vain osan tavaroistani. Suurin osa jäi säilöön Helsinkiin. Pakkaamisperiaatteenani oli, että otan mukaan vain kaikkein kivoimmat ja/tai tarpeellisimmat tavarat. Kaikki muu jääköön sinne jonnekin (ja siellähän ovat).

Huone04

Teen freelancerina töitä kotoa käsin, ja halusin somistaa uuden työhuoneeni tavaroilla, joista minun tulee hyvää mieli. En ole mikään suuri sisustajaihminen, eikä tätä huonetta koskaan esiteltäisi minkään sisustuslehden sivuilla, mutta näiden rakkaiden tavaroiden keskellä minun on hyvä olla, hengittää ja tehdä töitä.

Huone07

Mukaan lähti muun muassa seuraavat tavarat: Moko Marketista ostamani intialainen kaappi, mummolta saatu itämainen matto, tähtivalosarja, muistikirjoja, virkkaamiani koreja ja kaksikerroksinen keksitarjotin, jota käytän korvakorutelineenä.

Onnea on oma huone. ❤

Huone08 Huone01

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s