Luck is an attitude eli pieni meriseikkailu

Liuskaluoto09

Liuskaluoto08

Liuskaluoto07Liuskaluoto04

Kesäterveisiä Helsingistä. Tulin tänne viime perjantaina. Kaikki sanovat, että on ollut kylmä kesä. Niin kai on ollutkin, mutta minä olen nauttinut. Olen ottanut kesä-Helsingistä irti kaiken, minkä olen saanut, ja ahminut kesäisen kaupungin antimia.

Tänään vietin ystävän kanssa päivää Liuskaluodolla. Kävelimme kallioilla, söimme pitsaa ja joimme drinkkejä. Emme antaneet pilvisen päivän lannistaa kesämieltä. Eikä lopulta edes ollut kylmä.

Tuuli tuiversi tukkaa, ja minä mietin, kuinka onnekas olenkaan. Luck is an attitude, luki juomalasissa, ja tänään minä uskoin noihin sanoihin.

Advertisement

2 thoughts on “Luck is an attitude eli pieni meriseikkailu

 1. Hei, löysin vahingossa blogisi ja olen lukenut sitä pitkän pätkän. Se vei täysin matkassaan. Hienosti osaat kuvailla mietteitäsi ja pidän tyylistäsi, että löydät koko ajan uusia asioita ja katsot avoimesti maailmaa. Olen asunut ikäni Lapissa ja blogisi myötä jäin miettimään, kuinka päivänselvänä itse pidän asioita, jotka sinulle ovat uusia. Ehkä tämän myötä huomaan syksystä jotain uutta, mitä en ole ennen huomannut. Minusta taitaa tulla vakituinen seuraajasi.

  Tykkää

  • Lämmin kiitos kommentistasi! Ilahduin. Saapi tosiaan nähdä, miltä syksy tuntuu pohjoisessa. Toivottavasti tulee hienot ruskakelit. Loppukesästä tarkoitus olisi tutustua hillanpoimintaan – hilloja on olekaan koskaan kerännyt.
   Aurinkoista heinäkuuta ja terveiset Kaustisen kansanmusiikkijuhlilta!

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s