Hillakuumeessa

P1120377

Kun lauantaina tein kotona ehdotuksen, että lähtisimme seuraavana päivänä poimimaan hilloja, sain osakseni hiukan hölmistyneen katseen. ”Onko tämä jotain blogijuttujasi vai?” minulta tiedusteltiin.

No en minä sillä.

Selitin, että tykkäsin marjastamisesta kovasti (olin ensimmäisen kerran marjastamassa jo yksivuotiaana!) ja että nyt kun kerran olin näillä hillamailla, koin kovaa poltetta päästä mättäille keräämään omaan saaliin.

Niin sitä sitten mentiin.

Koska olen paikkakunnalla uusi enkä tunne hillapaikkoja, piti sopivaa paikkaa aluksi haeskella. Tutkin karttaa ja ehdotin, että lähtisimme ajamaan Lokan suuntaan. ”Sieltä varmaan löytyy jotakin”, arvelin.

Eikä tarvinnut kovin kauan ajella, kun löysimme sopivan paikan. Ei muuta kuin nokka kohti suota.

Ja sieltähän niitä kaunokaisia löytyi, oo-la-laa! Kyllä kelpasi.

P1120436

P1120381

P1120373

P1120374

P1120422

P1120388

P1120426

 

Advertisement

2 thoughts on “Hillakuumeessa

  1. Mahtava blogi sinulla! 🙂 Luin sen saman tien kokonaan läpi ja pystyin samaistumaan niin moniin asioihin! Olen itse miettinyt Lappiin muuttoa viimeiset kymmenen vuotta (mihin se aika menee..?!) joka vaatisi juurikin noh, kaiken jättämistä: vakityön, oman asunnon, kaveripiirin jnejne. Tämä ei suinkaan helpottanut kuumetta, luulenpa että seuraavan vuoden kuluessa toteutan sen vihdoin. 😀 Bongasin myös monta kirjaa jotka täytyy hakea kesäloman ajankuluksi ajatuksia herättelemään!

    Liked by 1 henkilö

    • Oi kiitos, kiva kuulla! Muutosten tekeminen (ja varsinkaan kaiken jättäminen) ei ole helppoa, joten ratkaisun tehdessä pitänee olla voimakas tunne, että sitä todella haluaa. On tämä kyllä hieno mahdollisuus. Lämmintä elokuuta!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s