Yö Rovaniemellä

Tulimme viikonloppuhumputtelemaan Rovaniemelle.

Tai oikeastaan mies palasi työmatkaltaan ja minä tulin häntä vastaan. Olemme yötä hotellissa ja vietämme viikonloppua kaupunginhumussa. Tai tiedä tuosta humusta.

IMG_6965IMG_6986

Miehen saapumista odotellessani kävin lounastamassa yhdessä suosikkiravintoloistani Rovaniemellä: nepalilaisessa Curry Masalassa. Olen nepalilaisen ruoan suuri ystävä, ja kun tulen Rovaniemelle, vierailen usein täällä. Nam.

IMG_6962IMG_6973

Toinen suosikkiravintolani on nepalilaisen kanssa samalla kadulla sijaitseva Kauppayhtiö.

IMG_6976 Kauppayhtiö03

Kauppayhtiö mainostaa, että sillä on kaupungin parhaat burgerit. Niin kyllä onkin. Kasvissyöjä iloitsee mainiosta tofu-avokadoburgerista.

Illalla olisi tarjolla stand-upia. Naurun tasapaino -ohjelmasta tuttu kemijärveläislähtöinen Toni Jyvälä esiintyy ravintola Comicossa. En ole ennen Comicossa ollutkaan, enkä tiedä, millainen paikka se on.

Rovaniemen ravintolakentältä kuuluu muuten mahteja uutisia: tänne avataan joulukuussa kaupungin ensimmäinen sushiravintola! Se pitää ehdottomasti tulla kokemaan.

1 thoughts on “Yö Rovaniemellä

  1. Itreally a nice and helpful piece of info. I am happy that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

    Tykkää

Jätä kommentti